Vi har idag tilføjet mange flotte varer på vores webshop.

Formstøbte billige bloklys i flere størrelser

Blandt de tilføjede produkter, kan du finde formstøbte bloklys, som kan købes i flere forskellige størrelser. Henholdsvis en Ø7-størrelse i højderne H: 9,5 cm og H: 11,5 cm.

bloklys-hvid-7d

Disse står til kun 16,00 kr. og 20,00 kr. Klik her for at gå til Billige formstøbte hvide bloklys (Ø 7cm).

Er du på jagt efter nogle små tynde formstøbte bloklys, har vi også tilføjet et par med Ø4.5 cm, i højderne H: 10 cm og H: 25 cm.

formstoebt-bloklys-samlet

Disse koster 11,00 kr. og 21,00 kr. Se/køb dem ved at klikke her.

 

Billige servietter til sommeren

Vi har også tilføjet en serie af billige servietter, nogle med dyremotiver, og andre passer bare perfekt til sommeren. Disse koster kun 14 kr.

34-servietter-spirit-of-autumn32-servietter-ugler33-servietter-fugle30-servietter-pink-med-hvide-prikker31-servietter-relax29-servietter-hjort

Se de mange flotte servietter ved at klikke her.

 

Pyntegenstande – perfekte til at pynte i hjemmet

Indenfor pyntegenstande har vi tilføjet flotte vinproppe i glas, hvor der medfølger en sort gaveæske. Foruden disse, er der også en flot kat i glas, dansede par, og et par der danner en svane.

27-glas-svane

26-glas-dansereglas-pynt-stor-tinsoldat24-glas-dyr-kat22-vinprop-glas-hund-closeup21-vinprop-glas-tinsoldat-closeupfugl-paa-fjaeder-blaa-groen

Fuglene på fjeder – perfekt til at sætte i de udendørs krukker, findes i 3 forskellige farver. Alle disse nye pyntegenstande til huset og haven kan findes i vores pyntegenstande-kategori.