Attraktioner og seværdigheder i Jammerbugten

I forbindelse med ét besøg ved Ejstrup Lys, ville det være oplagt at gå en tur i det naturskønne område, hvor der er anlagt vandrestier og skiltning. Efter vandreturen kan I frit benytte vores gårdsplads til at nyde en medbragt madpakke og drikkevarer – I er mere end velkommen. Visit Jammerbugten har udarbejdet en turistguide som indeholder spændende attraktioner og seværdigheder i nærheden af Ejstrup Lys.

Friluftsfaciliteter

Ejstrup Lys’ butik ligger klods op af Langdal Plantage. Plantagen indeholder mange gravhøje, især Bavnehøj er imponerende og med sine 84 m.o.h. er der vid udsyn fra toppen – udover Slettestrand.

Plantagen er rig på friluftsfaciliteter; en skovlegeplads, en indhegnet hundeskov, et udsigtstårn og afmærkede vandrestier. Plantagen har også flere mountainbike-ruter, så tag endelig cyklerne med når I kommer forbi, og prøv kræfterne af i det naturskønne område.

Restauranter og hoteller

Tæt ved Ejstrup Lys ligger der en række restauranter. Blandt andet Klitrosen, Rønnes Hotel og Tranum Klit Feriehotel. Her kan I vælge mellem et utal af lukrative retter i det naturskønne område.