Nyt bestillingsliste: Nemt, effektivt og hurtigt!

Vi har tilføjet en ny smart funktion til Webshoppen, som både kan være til glæde for vores engros- såvel som vores private kunder. Bestillingslisten kan benyttes, hvis man ønsker at få listet alle varianterne (herunder størrelser og farver) på det pågældende produkt. Dermed kan man hurtigt danne sig et overblik over alle de tilgængelige farver, som f.eks. findes på vores gennemfarvede stagelys og bloklys.

Bestillingslisten er tilgængelig på alle vores produkter, og findes under fanebladende i bunden af produktet.

Kør musen over billede-ikonet til venstre, for at få vist en forhåndsvisning af varianten. Når varen ligges i indkøbsvognen, vil indkøbsvogn-knappen ændre farve til grøn, som indikere at varen allerede er lagt i din indkøbsvogn.

Ovenstående billede viser et eksempel på bestillingslisten. Produktet som er brugt til dette eksempel er: Bloklys. Rustik overflade (Ø 5.5cm). Gennemfarvede

Til sidst kan det nævnes, at listen kan sorteres ved at trykke på overskrifterne. Der kan sorteres på 2 kolonner samtidig. For at gøre dette, skal du blot trykke på den ene overskrift (som skal være første prioritet-sortering, hvorefter du holder “SHIFT”-tasteturknappen nede, og trykker på din 2. kolonneoverskrift.

Ovenstående billede viser et eksempel på bestillingslisten, som kan sorteres ved at trykke på listens overskrifter. Produktet som er brugt til dette eksempel er: Bloklys. Rustik overflade (Ø 5.5cm). Gennemfarvede

På den måde kan du få sorteret alle farver sammen, og dernæst alle størrelser – gående fra mindste til største. Håber vores Webshop-handlende vil tage godt imod vores nye bestillingsliste-system. Prøv det med det samme, ved eksempelvis at navigere til vores servietter, brugskunst, bloklys eller stearinlys.